Tegneserier

Tegneserier

Her kan du se sider, previews og artwork  fra nogle af mine tegneserier.

Under fanen "Udgivelser" findes en komplet liste over mine udgivelser på tryk.

Kijara


Forlaget Comic Factory.


Kijara er en albumserie, jeg arbejder på løbende. Handlingen i serien finder sted i en slags parallelversion af et moderne Europa, som er samlet i én union under ét flag. Det er en verden, hvor tilretning af ufødte børns DNA er hverdag, designerbørn skabes, og der eksperimenteres med at fremme særlige evner hos mennesker.


Tegneseriens figurer lever i Union City som er Unionens hovedstad. Det er en by, der ved første indtryk er domineret af velfærd og fremgang, men under overfladen befinder sig et opdelt samfund, hvor kun registrerede borgere har rettigheder og uregistrerede genmanipulerede individer kontrolleres og indfanges af specialagenter og sendes til arbejdslejre uden for byerne.

Seriens hovedpersoner befinder sig på begge sider af loven, og det er ikke altid let at skelne, hvad der er rigtigt og forkert.


Læs et lille uddrag af det første album i nedenstående galleri:

Kijara har sin egen hjemmeside, hvor du kan finde mere information om serien og dens figurer:

Kijara har sin egen Facebookside, hvor du kan følge opdateringer og se billeder fra processen med at skabe serien:

Anima


Forlaget Tellerup, 2014, 104 sider


Anima er en psykologisk horrorfortælling om en ung mands kamp mod en uhyggelig biologisk infektion i en verden bestående af forfaldne miljøer og skræmmende monstre - en infektion han SKAL udrydde for enhver pris, selvom verdenen forfalder omkring ham.

Men kan man stole på alt, hvad man ser?


Nomineret til Årets Horrorudgivelse 2014 samt Pingprisen 2014 for Bedste Danske Debut. Læs et uddrag i nedenstående galleri:

Min Smukke Moster


Denne tegneserie indgår i antologien "Knivsæg - genfortællinger fra besættelsen", udgivet af Forlaget Fahrenheit, 2015.

Knivsæg er en smuk antologi med fortællinger fra 2. verdenskrig fra 48 af Danmarks dygtigste tegneserieskabere.

"Min Smukke Moster" er antologiens afsluttende historie, en fortælling på ni sider om dengang min familie nær var blevet sendt afsted til koncentrationslejren Theresienstadt af tyske soldater, og hvordan historien giver ekko på tværs af generationer.