Concept art og creature design

Concept art og creature design

Jeg kan tilbyde forskellige typer af concept art fra helt løse idé- eller stemningsskitser, farvestemninger, miljødesigns til detaljeret færdigt artwork. Jeg har især qua min baggrund som autoriseret psykolog specialiseret mig i psykologiske virkemidler i designs - eksempelvis placering af elementer, genstande, farver eller vinkler, som kan bidrage til at skabe forskellige typer af stemning. Særligt uhygge og dystre eller klaustrofobiske miljøer er min specialitet. Jeg har arbejdet en del med designelementer, der kan påvirke beskueren bevidst eller ubevidst, eksempelvis gennem brug af elementer som det ukendte, kognitiv dissonans og symbolik. Jeg tilbyder desuden foredrag og workshops inden for dette område.

Jeg har også arbejdet en del med psykologiske virkemidler i creature design, altså hvilke designelementer i en figur, der får den til at fremstå fx skræmmende, sjov, hyggelig eller sød, og hvordan disse virkemidler relaterer til basale kognitive funktioner og arketyper hos mennesker.

Nedenstående kan ses eksempler på mit arbejde indenfor concept art og creature design

Concept art til den danske sci-fi kortfilm Askefald.

Eksempel på lidt løsere idé-skitser til miljøer, farver og stemninger i filmens settings.


Klik på billederne for at se dem i større format.

Concept art til min albumserie Kijara.

Eksempel på færdigt højdetaljeret artwork anvendt til promotion for serien via sociale medier og tryk af plakater og postkort.


Klik på billederne for større format.

Creature design - forslag til monsterdesign til den danske ungdomsgyser Dannys Dommedag (Miso film 2014)


Klik på billederne for større format.

Creature design - designet bag monsteret i min tegneserie Anima, som blev nomineret til Årets Horrorudgivelse 2014.


Klik på billederne for større format.